Hoppa till innehåll

Podcasten Bättre utsikter är nu ute

Nu är de tre första avsnitten ute från podcasten "Bättre utsikter". Avsnitten handlar om arbetet med att framtidssäkra välfärden, skola och omsorg. Avsnitten hittar du längre ner på sidan.

I det första avsnittet kan du höra Thomas Jarbo, IT- och digitaliseringschef och Liselott Lundin, HR-direktör prata om de utmaningar som Vellinge kommun brottas med idag, och andra som riskerar att dyka upp.

I det andra avsnittet kan du höra Johan Greco, Vård- och omsorgschef, Gunilla Liljegren, kvalitetsansvarig och Mavis Zander (M), ordförande omsorgsnämnden prata om Vellinge kommuns arbete för att framtidssäkra äldreomsorgen.

Det sista avsnittet gästas av Sofia Henderup Larsson, utbildningschef, Margaretha Olsson (M), utbildningsnämndens ordförande och Sigrid Rosenqvist, verksamhetschef Individ- och familjeomsorgen som pratar om skolan och skolomsorg.

Här kan du lyssna på avsnitten

Publicerad:
6 september, 2023