Hoppa till innehåll

Skanörs hamn invigd

Lördagen den 17 juni invigdes Skanörs hamn efter att småbåtshamnen byggts om och moderniserats.

Det var många glada miner runt Skanörs hamn under invigningen på lördagseftermiddagen. Kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M) invigningstalade och klippte band. Anders Norman stod för underhållningen och skapade en gemytlig stämning runt hamnområdet, där bland andra Räddningstjänsten och Sjöräddningen fanns på plats med personal och utrustning. Många tog chansen att ta en titt i Sjöräddningens stora båt.

invig2.JPG

I samband med invigningen hissades även ”Blå flagg” för Skanörs hamn. Blå flagg är en internationell utmärkelse som visar att en hamn eller strand uppfyller en mängd kriterier kring till exempel service och skötsel och håller en viss kvalitet.

invig3.JPG

invig5.JPG

Publicerad:
19 juni, 2023