Hoppa till innehåll

Vem blir Årets trygghetsambassadör?

Som ett led i kommunens satsning på det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet har kommunen inrättat utmärkelsen Årets trygghetsambassadör.

Priset går till en eller flera aktörer som är verksamma inom kommunen och som genom sina insatser lyft trygghetsfrågorna på ett positivt sätt. Att bli utnämnd till trygghetsambassadör är ett hedersuppdrag som mottagarna får behålla för alltid. Priset delas ut vid kommunfullmäktiges sista sammanträde varje år tillsammans med 10 000 kronor.

Det långsiktiga syftet är att trygghetsambassadörerna tillsammans med varandra, kommunens företrädare, civilsamhället, näringslivet, myndigheter och invånare skapar ett nätverk där deltagarna med sin gedigna och varierade bakgrund bidrar till att i olika sammanhang uppmärksamma Vellinge kommun som en säker och trygg kommun.

Sista nomineringsdag har passerat.

Kriterier

Sista nomineringsdag har passerat.

Publicerad:
10 september, 2021