Hoppa till innehåll

Med anledning av borttagna restriktioner på grund av Coronapandemin i skolan

Våra förskolor och skolor kommer fortsätta att vidta försiktighetsåtgärder för att minimera risken för spridning av covid-19 även när restriktionerna av olika slag försvinner.

Det innebär bland annat att föräldramöten kommer att fortsätta vara digitala under hösten. Hämtning och lämning av barn kommer tillsvidare fortsätta ske utomhus. Föräldrabesök sker efter överenskommelse med förskolan eller skolan. Vi hoppas att vi gradvis under hösten kan ändra på detta.

Alla barn i åldersgruppen 12 – 15 år kommer att erbjudas vaccinering mot Covid-19 med preliminär början vecka 41. Vaccineringen är givetvis frivillig. Information om hur vaccineringen kommer att gå till kommer så snart planeringen för detta är slutförd.

Publicerad:
29 september, 2021