Hoppa till innehåll

Sjung med i allsångståget!

I sommar bjuder Vellinge kommun in till allsång på hjul. Varmt välkommen att ta ton eller lyssna - vart du än befinner dig. Tåget gör spontana sång-stopp längs vägen och sprider glädje och musik enligt tidtabellen nedan.

Lördag den 26 juni klockan 13–17 i Skanör och Falsterbo
Start 13.00 från Bäckagårdens parkering till Bäckatorget, Skanörs bibliotek, Falsterbovägen/Mellangatan till Rådhuset. Cirka 14.00 i Skanörs hamn, från hamnen kör tåget via St. Knut och Aspen till Torgboden ankommer dit cirka 15.30. Därifrån kör det till Falsterbo Camping och en spel- och sjungrunda i bostadsområdena.

Torsdag den 1 juli klockan 13–17 i Västra Ingelstad och Östra Grevie Start 13.00 från Västra Ingelstad bibliotek, kör förbi Framtidskompassen, V. Ingelstad skola, Formtoppen, Månstorps ängar, Månstorps förskola och ankommer till tågstationen ca. 14. 00. Cirka 15.15 ankomst Östra Grevie förskola och cirka 15.30 körs en spel- och sjungrunda i bostadsområdena.

Torsdagen den 22 juli klockan 13–17 i Höllviken
Start 13.00 från Höllvikens biblioteket, Postgårdens aktivitetshus, Postiljonen kör till Gyatrollets förskola, Pärlans Montessoriförskola och i bostadsområdena längs vägen. Cirka. kl. 15.45 ankomst till ICA Toppens parkering, tåget kör vidare till Polisvägen och restaurangerna. Cirka kl. 16.30 en spel- och sjungrunda i bostadsområdena längs Östersjövä- gen mot Kämpinge.

Torsdag den 5 augusti klockan 13–17 i Vellinge
Start 13.00 från Vellinge bibliotek via Almgården, Attendo Mejerigatan ankommer cirka 14. 40 till Stortorget. Cirka kl. 15.00 kör tåget via Länsmansgatan till Hököpinge sockerbruk det spelas och sjungs i bostadsområdena längs vägen, ankommst till Hököpinge sockerbruk cirka. 16.30.

Hoppas vi ses i sommar och glöm inte att fortsätta hålla avstånd

Publicerad:
24 juni, 2021