Hoppa till innehåll

Falsterbo Bird Show 2021

Arrangörerna välkomnar såväl nya som gamla utställare och besökare till årets upplaga av Skandinaviens största natur- och miljömässa med fåglar i fokus.

Årets upplaga av Falsterbo Bird Show går av stapeln 3-5 september och kommer i huvudsak vara lokaliserad till parkeringsområdet intill Falsterbo Camping Resort med utsikt över vackra Skanörs ljung och mitt under det berömda rovfågelsträcket.

Eventet kommer att vara anpassat till rådande restriktioner.Bland annat kommer antalet besökare som får vistas samtidigt inne på området att begränsas. Föredrag och visningar som traditionellt arrangerats inomhus kommer ersättas av anpassade utomhusaktiviteter. Skulle smittläget och medföljande restriktioner ändras kan eventet komma att ställas in.
Läs gärna mer på https://falsterbobirdshow.com/

Väl mött på Ljungen!

BirdLife Sverige, Skånes Ornitologiska förening (med Falsterbo Fågelstation) och Vellinge kommun.

Publicerad:
7 juni, 2021