Hoppa till innehåll

Årets idrottsstipendiater utsedda

Tennis och friidrott. Det är sporterna som årets idrottsstipendiater ägnar sig åt. Årets utövare är friidrottaren Nikki Anderberg och Ulf Gustafsson från Vellinge Tennisklubb får priset Årets idrottsledare.

Nu har kultur- och fritidsutskottet utsett vinnarna till årets idrottsstipendier. Stipendiaterna får 10 000 kronor var.

Årets idrottsutövare: Nikki Anderberg (friidrott)

Kultur- och fritidsutskottets motivering:

"Din passion för friidrottstävlingar och hård träning är stor, ditt mål är tydligt du är redan på toppen men vill mer. Vellinge kommun vill uppmuntra dig till att fortsätta förverkliga dina idrottsliga mål, genom att tilldela dig Vellinge kommuns idrottsutövare stipendium."

Årets idrottsledare: Ulf Gustafsson (tennis)

Motivering:

"Ditt arbete med att föra Vellinge Tennisklubb framåt skapar entusiasm hos barn och ungdomar, du har över tid lagt ner otroligt mycket tid i det ideella arbetet. Du skapar delaktighet och får alla att känna att de är en del av laget. Vellinge kommun vill uppmuntra dig till att fortsätta med att förverkliga de idrottsliga mål du satt upp genom att tilldela dig Vellinge kommuns idrottsledare stipendium."

Publicerad:
1 december, 2020