Hoppa till innehåll

Vill du verka på Falsterbos bästa läge?

Nu bjuder Vellinge kommun in aktörer till att utveckla Falsterbo Strandbad som anläggning och plats.

Nu söker vi en aktör som vill driva Falsterbo Strandbad - en strandnära anläggning med goda förutsättningar att kombinera olika arrangemang som utställningar och events med restaurangverksamhet i härlig miljö.

Falsterbo Strandbad har ett vackert naturskönt läge med bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter. I direkt anslutning till det fullskaliga restaurangköket finns en större samlingsyta som erbjuder flexibel användning såsom konferens, utställningar och olika event. Anläggningen innebär stora möjligheter för rätt aktör och samverkan med ett aktivt näringsliv, föreningsliv och Vellinge kommun för gemensamma aktiviteter.
För mer information och för intresseanmälan, vänligen kontakta fastighetschef Börje Fennhagen på epost vellinge.kommun@vellinge.se eller telefon 040-42 50 00 

Publicerad:
12 november, 2020