Hoppa till innehåll

Vem har bidragit mest till ett tryggare Vellinge 2020?

Nu kan du nominera en eller flera personer som du tycker har bidragit till ett tryggare Vellinge kommun. Vinnarna blir utnämnda till trygghetsambassadörer ett hedersuppdrag som mottagarna får behålla för alltid tillsammans med priset på 10 000 kronor.

Priset går till en eller flera personer som är verksamma inom kommunen och som genom sina insatser lyft trygghetsfrågorna på ett positivt sätt. Att bli utnämnd till trygghetsambassadör är ett hedersuppdrag som mottagarna får behålla för alltid. Priset delas ut vid kommunfullmäktiges sista sammanträde varje år tillsammans med 10 000 kronor.

Det långsiktiga syftet är att trygghetsambassadörerna tillsammans med varandra, kommunens företrädare, civilsamhället, näringslivet, myndigheter och invånare skapar ett nätverk där deltagarna med sin gedigna och varierade bakgrund bidrar till att i olika sammanhang uppmärksamma Vellinge kommun som en säker och trygg kommun.

Kriterier

Sista dagen för nominering är den 28 september 2020.

Nominera till Årets trygghetsambassadör

Trygghetsambassadör 2019 Johnny Neldeborn tillsammans med Carina Wutzler.
Trygghetsambasadör 2019 Johnny Neldeborn och Carina Wutzler.

Publicerad:
8 september, 2020