Hoppa till innehåll

Dags att söka stipendier för 2020!

Har du utmärkt dig inom något kulturellt område, som idrottsutövare eller som ledare för en förening? Eller kanske inom områdena miljö, arkitektur och samhällsbyggnad? Då är du välkommen att söka något av våra priser och stipendier!

I Vellinge kommun finns priser och stipendier inom följande kategorier:

För att du ska vara aktuell som stipendiat ska du vara eller ha varit folkbokförd i Vellinge kommun, eller ha någon annan anknytning hit.

Ansökan eller förslag på stipendiat eller pristagare ska ha inkommit till kommunen senast den 1 oktober, antingen via e-post till vellinge.kommun@vellinge eller via post till Vellinge kommun, 235 81 Vellinge. Glöm inte att skriva en motivering till din ansökan eller ditt förslag.

Mer information om samhällsbyggnadspriset på Vellinge.se

Mer information om kulturstipendium på Vellinge.se

Mer information om stipendium för idrottsutövare och föreningsledare på Vellinge.se

Publicerad:
16 september, 2020