Hoppa till innehåll

Välkommen på informationsträff om nya Skåneexpressen

Är du nyfiken på de framtida förändringarna i busstrafiken mellan Falsterbonäset och Malmö? Välkommen på informationsträff i Skanör torsdagen den 27 augusti!

Sträckan mellan Falsterbonäset och Malmö är ett av Skånes största pendlarstråk. Det finns en stor potential att locka ännu fler att åka kollektivt, och Vellinge kommun, Skånetrafiken och Trafikverket arbetar tillsammans med att ta fram flera olika åtgärder för att förbättra trafiksituationen på den här sträckan.

Information om förbättring av kollektivtrafiken mellan Malmö och Falsterbonäset

Nu bjuder vi in till en öppen informationsträff om den nya Skåneexpressen och projektet runtomkring. På plats kommer det finnas politiker och tjänstepersoner från Vellinge kommun och Skånetrafiken för att svara på dina frågor.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer i samband med covid-19. Träffen kommer att hållas utomhus och vi har inga fasta hålltider. Välkommen när det passar dig under kvällen! Kom ihåg att det är viktigt att hålla avstånd och stanna hemma vid sjukdom.

Varmt välkommen!

Tid och plats

Torsdagen den 27 augusti klockan 17.00-19.30 på Axelssons torg i Skanör.

Om det regnar är vi i stället i hörsalen på Skanörs bibliotek.

Publicerad:
13 augusti, 2020