Hoppa till innehåll

Sundsgymnasiet öppnar för undervisning på plats

Höstterminen på Sundsgymnasiet började förra veckan och alla elever och studerande kommer att undervisas på plats. Det är fortsatt mycket viktigt att alla, såväl elever som personal, stannar hemma vid minsta symptom.

För att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vissa verksamhetsanpassningar gjorts. Det gäller exempelvis scheman som har glesats ut, extra städrutiner och avståndsmarkeringar i allmänna utrymmen. Undervisning i idrott och hälsa samt estetiska ämnen har särskilda riktlinjer när det gäller kontakt, redskap, instrument och mikrofoner.

Handsprit finns tillgängligt i alla lokaler och efter lektionerna ansvarar var och en för att torka av sin arbetsyta.

Välkommen till ett nytt läsår (PDF-dokument, 300 kB)

Publicerad:
17 augusti, 2020