Hoppa till innehåll

Konsthallen på Falsterbo Strandbad arrangerar kortfilmshelg

Under två heldagar, den 5 och 6 september mellan 12.00 och 17.00, slår konsthallen på Falsterbo Strandbad upp portarna för Strandbadens kortfilmshelg.

Helgen kommer vara fullspäckad med konstfilm samt experimentellt och kreativt berättande i kortfilmsformat. Under dagarna kommer det visas ett tiotal – varav flera internationellt prisade – kortfilmer på bioduken i konsthallens inspirerande miljö.

Filmerna som visas berör allt från könsroller och djur i fångenskap, till frågor om naturresursutnyttjande och att lära sig hantera ett bittert familjebagage. Programmet har en total speltid på cirka 90 minuter och kommer visas i sin helhet vid tre tillfällen, både lördag och söndag. Starttiderna är 12:00, 13:45 och 15:30 med en kort paus mellan varje visning. Så det är bara att dyka upp när det passar dig bäst!

Om du redan nu vill säkra platser åt dig och ditt sällskap kan du läsa mer om hur du går tillväga på evenemangssidan.

Tid: 5–6 september, klockan 12.00–17.00 båda dagarna
Plats: Konsthallen, Falsterbo Strandbad

Hela evenemanget är kostnadsfritt och 15-årsgräns gäller.

Notera: Evenemanget följer regeringens beslut om förbudet mot att anordna sammankomster där fler än 50 personer deltar för att undvika smittspridning av covid-19. På plats kommer personal därför se till att det enbart vistas maximalt 50 personer åt gången i lokalen. Kom ihåg att det är viktigt att hålla avstånd och stanna hemma vid sjukdom.

Läs mer om kortfilmshelgen och ta del av hela programmet på Falsterbo Strandbads hemsida

Kortfilmshelg_Program.jpg

Publicerad:
26 augusti, 2020