Hoppa till innehåll

Kom och fira den lokala naturvårdsdagen med Vellinge kommun

Söndagen den 6 september är det dags för LONA-dagen – också kallad naturvårdsdagen. Då är du välkommen att lära dig mer om kommunens naturvårdsprojekt och samtidigt ta del av en gemensam utomhusaktivitet.

Den första söndagen i september bjuder vi in dig till att fira den lokala naturvårdsdagen, LONA-dagen, med oss. Det hela går av stapeln på naturum på Falsterbo Strandbad, där det under dagen finns möjlighet att håva vid dammen och i havet intill strandbaden. Håvar och personal kommer finnas på plats. Se till att ta med stövlar, kläder efter väder och kanske egen fika om du är sugen!

På plats får du även möjlighet att lyssna och ta del av de naturvårdsprojekt som är på gång i kommunen. Passa också på att lära dig något nytt om de djur och växter som vi kan tänkas hitta i vattnet runt omkring naturum. Hoppas vi ses!

Plats: naturum, Falsterbo strandbad
Tid: Söndag den 6 september, drop-in mellan klockan 10:00 och 12:00
Kostnad: Gratis
Föranmälan: Ingen föranmälan krävs

Om du har några övriga frågor om LONA-dagen kan du kontakta Alexander Nordström, miljöstrateg vid Vellinge kommun på telefon: 040-635 42 52, alternativt via mejladressen: alexander.nordstrom@vellinge.se

lona-logo.jpg

Publicerad:
24 augusti, 2020