Hoppa till innehåll

Utomhusaktiviteter för stora och små på Falsterbo Strandbad

Sommaren blev kanske lite annorlunda än många tänkt sig, men annorlunda behöver inte vara helt fel – tvärtom! Passa på att besöka alla smultronställen belägna alldeles runt knuten. På Falsterbo Strandbad hittar du massvis av spännande utomhusaktiviteter – för alla åldrar!

På Falsterbo Strandbad finns något för alla. Du kan besöka konsthallen, bekanta dig med djur- och växtliv på naturum Falsterbo eller delta i någon av husets många aktiviteter. Varje onsdag och fredag hela juli - augusti kan du till exempel delta vid Håvning i havet!

Falsterbo-Strandbad_Håvning.JPG

Under Håvning i havet får du följa med på en upptäcktsfärd längs havsstranden, leta strandfynd och lära dig mer om det ni hittar längs vägen. Turen tar cirka 30 minuter och samling sker vid entrén till Falsterbo Strandbad klockan 09.30.

Nattfjäril_Falsterbo-Strandbad01.jpg

På agendan står också Nattfjärilskvällar som arrangeras av naturum Falsterbo den 23:e juli och den 20:e augusti. Där kan du under två timmar mellan 22.00 och 00.00 komma förbi och se vad som landar på den vita duken kvällstid. Insektslampan kommer vara tänd hela kvällarna och det bjuds på fika. Detta kan du uppleva i Strandskogen vid Falsterbo Strandbad.

Dessutom väntar fler spännande aktiviteter alldeles runt hörnet. Bland annat kan du delta vid fjärilsvandring, konstnärlig utomhus-workshop och vattenkul vid naturum Falsterbo.

Vill du ta del av hela programmet? Spana in fler av de kommande programpunkterna här.

Publicerad:
20 juli, 2020