Hoppa till innehåll

En annorlunda men glädjefylld student 4:e juni 2020

Studentexamen är en högtid och en milstolpe i livet, både för studenter och anhöriga. Våra blivande studenter går mot en välförtjänt studentexamen. Tillsammans kommer vi göra det till en glädjefylld och minnesvärd tillställning.

Torsdagen den 4 juni kommer det gå att följa elevernas studentfirande via Sundsgymnasiets facebook-sida, samt på https://vellingelive.solidtango.com/

På grund av den rådande pandemin ser studentfirandet 2020 annorlunda ut. Studentlunch, tal, stipendieutdelning, fotografering och utsläpp kommer genomföras, men anpassas till Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring trängsel.

Gränsen för folksamlingar är 50 personer och det kommer vi efterleva under hela studentdagen. Därför kommer antalet anhöriga till våra studenter vara begränsat till två personer på plats. Studentflak kommer utifrån nationellt beslut att utgå.

För att kunna dela detta studentfirande med så många som möjligt planerar vi att sända dagens aktiviteter digitalt så att släkt och vänner får möjlighet att följa evenemanget på distans.

Vi ser fram emot en speciellt minnesvärd student 2020 med glädje, eufori, stolthet och ungas gemenskap i fokus!

Publicerad:
2 juni, 2020