Hoppa till innehåll

Vellinge kommun önskar God jul!

2019 har varit ett händelserikt och intensivt år i Vellinge kommun.

godjul_med_text.jpg

Vi har planerat, byggt och utvecklat boendemiljöer, verksamhetslokaler, mötesplatser, rekreationsområden och företagsområden. Nationella jämförelser och rankingar visar att våra skolor, skolkök, omsorgsverksamheter och företagsklimat fortsatt håller hög kvalitet. Det är resultatet av hårt arbete och en vision om att skapa bästa möjliga livskvalitet för de som bor och verkar i Vellinge kommun.

Under 2020 ser vi bland annat fram emot arbetet med två viktiga politiska uppdrag som kommer att få bäring på kommunens arbete kommande decennium. Ett program för Framtidssäkrad välfärd som syftar till att ta fram åtgärder och prioriteringar inom skola och äldreomsorg för att rusta Vellinge kommun för framtiden med bibehållen hög kvalitet. Och ett övergripande Hållbarhetsprogram för ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet som visar vilka hållbarhetsfrågor som är viktiga för Vellinge kommuns verksamheter och utveckling.

Vi har ett spännande år framför oss. Men först, några dagars återhämtning och samvaro med nära och kära.

Vellinge kommun önskar en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

Carina Wutzler
Kommunstyrelsens ordförande
Charlotte Unosson
Kommundirektör
Publicerad:
18 december, 2019