Hoppa till innehåll

Årets medarbetare 2019

Nu är Årets medarbetare 2019 utsedd. Vinnaren av utmärkelsen är Sandra Sundin som arbetar som socialsekreterare. Grattis!

Årets medarbetare 2019.jpg redigerad.jpg- Vilken överraskning! Detta var ingenting jag någonsin kunnat förvänta mig. Stort tack och framförallt tack till mina fina kollegor som nominerat mig till utmärkelsen, säger Sandra Sundin.

Priset delas ut med motiveringen:

"Sandra tvekar aldrig att göra det lilla extra varken för klient eller kollega. Hon kommer med nya idéer till utveckling av verksamheten och har ett ödmjukt sätt inför sina klienter med en stark tro på förbättring.

I sitt arbete träffar Sandra barn som ibland far väldigt illa och där vuxenvärlden sviker. Hon arbetar i situationer där omgivning och barnet ibland gett upp hoppet. Sandra ger aldrig upp hoppet utan står stadigt och fokuserat på lösningar utifrån barnets bästa. Hennes arbete kännetecknas av högt kunnande, engagemang och en tydlig följsamhet mot verksamhetens mål.

Sandra är duktig på att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv utan att kompromissa med barnets bästa. Sandra står för de bästa egenskaper hos en socialsekreterare och är en god ambassadör för Vellinge kommun."

Syftet med utmärkelsen Årets medarbetare är att uppmärksamma insatser som leder utvecklingen framåt och att lyfta fram goda förebilder. Vinnaren som måste vara tillsvidareanställd i Vellinge kommun, utses av kommunstyrelsens arbetsutskott och tilldelas ett stipendium på 10 000 kronor.

Publicerad:
8 november, 2019