Hoppa till innehåll

Information om valet till Europaparlamentet

Den 26 maj är det val till Europaparlamentet. En demokrati som Sveriges vilar på att de som har rösträtt röstar när det är val, att rösta är ett sätt vara delaktig i vårt samhälle och dess utveckling.

EU Flagga

OBS! Väljare som tillhör distrikt Vellinge Väster och ska rösta på Sundsgymnasiet Bryggan, använd kommunhusets parkering, eller kör in på parkeringen vid biblioteket, från Ängavägen, där det är skyltat till vallokalen.

Väljare som tillhör valdistrikt Ljunghusen Västra och Ljunghusen Östra. Vallokalerna till båda distrikten är i Ljungenhallen. Ta gärna med era röstkort för att säkerställa att ni kommer till rätt distrikt.

Vi har samlat all information om Europaparlamentsvalet på en sida. Där kan du läsa om vem som får rösta, förtidsröstning och vallokaler på valdagen med mera.

Information in English.

Övriga frågor till valkansliet 040-425228 eller mejl val@vellinge.se

Publicerad:
3 maj, 2019