Hoppa till innehåll

Vem tycker du ska bli Årets företagare 2019?

Med priset Årets företagare vill Vellinge kommun uppmuntra och uppmärksamma kommuninvånare som startar och driver företag. Priset delas ut årligen och är värt 10 000 kronor.

Välkommen att nominera en företagare som du tycker bör få utmärkelsen. Du som nominerar ska bo och/eller verka i Vellinge kommun och den du nominerar ska driva sitt företag i Vellinge kommun. Pristagaren utses av kommunstyrelsens arbetsutskott.

– Syftet är att uppmärksamma och uppmuntra näringslivet och företagare i Vellinge kommun. Med priset vill vi visa att näringslivet och företagen har en viktig del i kommunens utveckling. Priset ska synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer, säger kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M).

Priset delas ut under Näringslivs- och idrottsgalan som i år äger rum den 9 maj.

Du kan läsa kriterierna och lämna din nominering via länken nedan. Vi vill ha in din nominering senast den 1 mars.

Årets företagare - kriterier och nominering

Publicerad:
31 januari, 2019