Årets medarbetare utsedd

Nu är årets medarbetare i Vellinge kommun utsedd. Grattis säger vi till Gunilla Liljegren som arbetar på hälso- och sjukvårdsenheten.

årets medarbetare.jpg- Jag är överväldigad! Stort tack för detta och framförallt tack till mina kollegor som uppmärksammat mitt engagemang och nominerat mig till utmärkelsen. Jag hade ingen aning om detta, säger Gunilla Liljegren

Priset delas ut med motiveringen:

"Gunilla har ett genuint engagemang i sitt arbete och ser till så att vårdtagarna inte behöver vara inlagda på sjukhuset längre än vad som är nödvändigt samt ser till så att patienten får en trygg och säker hemgång. Hon har en kunskapsbank som är få förunnat och visar alltid mod och trygghet i sitt arbete.

Gunilla är inspirerande och leder verksamheten framåt och finns alltid på plats för att vara sina kollegor behjälplig. Hon bidrar dagligen till ett gott arbetsklimat och är en god ambassadör för kommunen avseende värdegrundsorden mod, trovärdighet, omtanke och glädje."

Syftet med utmärkelsen Årets medarbetare är att uppmärksamma insatser som leder utvecklingen framåt och att lyfta fram goda förebilder. Vinnaren utses av kommunstyrelsens arbetsutskott och tilldelas ett stipendium på 10 000 kronor.

Personen måste vara tillsvidareanställd i Vellinge kommun.

Publicerad:
13 november, 2018