Missa inte Vellingefesten 2018

Musik, foodtrucks, knallar, nöjesfält och mycket annat. I helgen är det återigen dags för Vellingefesten! Läs mer om hur trafiken påverkas.

balloon-2697686_1920

Festen pågår under fredag och lördag och håller på från klockan 10.00 till 01.00. Flera kända artister kommer att uppträda, bland annat Nanne Grönvall och Pedalens pågar.

Fullständigt program hittar du här.

Så här påverkas trafiken under Vellingefesten

Avstängda gator

Järnvägsgatan. På Järnvägsgatan mellan Östergatan och Stortorget är det förbjudet för fordon utan tillstånd att framföras, stanna eller parkera mellan den 15 juni kl 12 och den 17 juni kl 12.

Bankgatan. På Bankgatan mellan Stortorget och Östergatan är det förbjudet för fordon utan tillstånd att framföras, stanna eller parkera mellan den 15 juni kl 12 och den 17 juni kl 12.

Avstängda parkeringsplatser

Parkeringarna öster om Järnvägsgatan. På parkeringsplatserna öster om Järnvägsgatan är det förbjudet för fordon utan tillstånd att framföras, stanna eller parkera mellan den 13 juni och den 17 juni.

Parkeringsplatsen vid Bankgatan. På parkeringsplatsen väster om Bankgatan är det förbjudet för fordon utan tillstånd att framföras, stanna eller parkera mellan den 13 juni och den 17 juni.

Högsta tillåtna hastighet

Östergatan. På Östergatan mellan Bankgatan och Totfagatan är hastighetsgränsen 30 km/h mellan den 15 juni kl 12 och den 17 juni kl 12.

Vägvisning till parkering

Parkering för fordonstrafik kommer att vägvisas till parkeringsplatsen vid Börjesgången (norr om ICA).

Skyltar som visar dig rätt finns på plats ute.

Vellingefesten2018_trafikinformation