Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker lärare med behörighet i tyska och matematik eller tyska och engelska

Om arbetsplatsen

Sandeplanskolan är en F-9 skola med ca 550 elever och drygt 70 anställda. Skolan består av två byggnader i A-huset finns årskurs 4-9 och i B-huset finns årskurs F-3 samt fritids. VI har stora och fina utomhusmiljöer som erbjuder en hel del aktiviteter och lärmiljöer för våra elever.

Varje årskursteam summerar upp till ett arbetslag för F-3, 4-6 samt 7-9. På vår skola är det viktigt med trygghet, trivsel och delaktighet för både elever och personal. Det innebär att vi värdesätter goda relationer i mötet med varandra, att man ska känna delaktighet i det dagliga arbetet och att varje individ har möjlighet att bidra till skolans utveckling.

Organisationsstrukturen innefattar en rektor och två biträdande rektorer (F-5 och 6-9) samt en administrativ chef.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är behörig att undervisa i tyska och matematik eller tyska och engelska. I uppdraget ingår ett mentorskap där du är en del av ett team som arbetar runt eleverna. Du är en engagerad pedagog som sätter elevernas lärande och välmående i fokus.

Du är en god ledare som arbetar för att främja trygghet, trivsel och goda relationer. Du anpassar och stimulerar undervisningen utifrån elevernas behov och förutsättningar. I din undervisning värnar du om delaktighet för att fånga elevernas intresse och engagemang.

Du har en god förmåga kring digitala läromedel och använder det i undervisningen. Du förväntas vara en del av skolans utvecklingsarbete där du bidrar med dina kompetenser och förmågor.

Kvalifikationer

Du har en lärarlegitimation och det är meriterande av att ha arbetat som lärare tidigare.

Meriterande Helhetssyn, ser hur händelser utanför organisationen kan komma att påverka den. Ser samband mellan olika system. Tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt. Planerar, organiserar och prioriterar sitt arbete på ett effektivt sätt. Bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Anpassar med lätthet sitt arbetssätt efter ändrade förutsättningar. Agerar prestigelöst i samband med förändringar. Agerar för att främja sin egen utveckling och fortsatta lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-10
Enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-30
Referensnummer: C92461

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Damir Becirovic, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 58 30