Hoppa till innehåll

Modersmålsenheten söker en modersmålslärare i isländska.

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina 36500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda naturen, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund, mod, trovärdighet, omtanke och glädje1 Modersmålsundervisning och studiehandledning är en egen verksamhet, vilken samarbetar nära med grundskolorna i hela Vellinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är flexibel i din yrkesprofession, vill vara med och skapa en kreativ och målinriktad arbetsplats. Som person är du strukturerad och välplanerad. Du är en engagerad lärare som kan inspirera och motivera eleverna i deras kunskapsutveckling. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Lärarlegitimation och erfarenhet av undervisning inom grund- eller gymnasieskola är meriterande. Din arbetsplats är grundskolor i Vellinge kommun därför krävs B-körkort och egen bil.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska (svenska B gymnasiet) och isländska. Du är trygg i din roll som lärare och pedagog. Du är social och samarbetsvillig. Vi söker dig som: - har isländska som modersmål - har erfarenhet av undervisning - trivs med att samarbeta med olika skolor, kollegor och föräldrar - god datorvana

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2021-08-11
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2021-08-02
Referensnummer: C51456

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Katja Kolessa, Biträdande verksamhetschef
Mobiltelefon: 0709915625
Telefon: 040425425

Gunilla Zaar, Verksamhetschef Modersmålsenheten
Telefon: 040-425623