Hoppa till innehåll

Utvecklingsstrateg med goda framtidsutsikter

Om arbetsplatsen

Är du redo att vara med och skapa en utbildning för framtiden? Har du idéer och tankar om hur ledarskap, organisation och pedagogik kan smälta samman med lärmiljö och teknik för att forma framtidens utbildning?

Vellinge växer. Många nya digitaliseringsprojekt är på gång. Vi söker nu ytterligare en medarbetare på utbildningsavdelningen. Välkommen till oss!

I Vellinge kommer du att ingå i teamet på utbildningsavdelningen som ger stöd åt ledningsgruppen som består av utbildningschef och rektorer.

Arbetsbeskrivning

Ditt nya jobb - Vi söker en utvecklingsstrateg med inriktning digitalisering och systemförvaltning som är öppen för nya metoder och arbetssätt, som är nyskapande men också förvaltande och kan se kopplingar i de system som redan finns. Tjänsten innebär ett strategiskt utvecklingsarbete och ansvar för systemförvaltning av samtliga av utbildningsavdelningens digitala system. Under kommande år kommer du att arbeta med viktiga upphandlingar och att utveckla digitala processer.

Kvalifikationer

Om dig - Du är den som ser möjligheter när vi andra ser svårigheter. Som person välkomnar vi en varm, trygg och positiv medarbetare. Du är utvecklings- och lösningsorienterad, prestigelös och tror på att dela kunskap för att bidra till ett välfungerande team.

Som medarbetare i en av Sveriges bästa skolkommuner är du ambassadör för kommunen och en förebild. Som utvecklingsstrateg har du ett tydligt ansvar för den digitala lärmiljö som elever och personal arbetar i och att digitala processer utvecklas för att stärka elevernas lärande. Det ställer krav på att du är pedagogisk, serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga.

Kvalifikationer - Du har arbetat med digitalisering inom utbildning tidigare och är väl förtrogen med skolrelaterade digitala system. Du har antagligen pedagogisk erfarenhet kombinerad med teknisk kompetens och kunskap om att planera och leda strategiskt förändringsarbete. Om du har erfarenhet av att göra upphandlingar är det meriterande. Rekryteringen kommer att påbörjas omgående, intervjuer sker löpande.

Dina styrkor - För att komplettera och matcha teamet och för att klara arbetsuppgifterna lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kan välja att skriva ett personligt brev och/eller att spela in en kort film där du berättar varför du är rätt för tjänsten och vad du behöver för att trivas på arbetet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-31
Referensnummer: C72468

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Anders Grundberg, utbildningschef
Telefon: 0709-915306