Vikarie sökes till LSS Korttids/Fritidsverksamheten

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommuns Korttid/fritidsverksamhet för barn och ungdomar med funktionshinder ligger i Skanör.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Som aktivitetsledare ser du till att den enskildes individuella mål och behov tillgodoses enligt upprättad genomförandeplan. Du planerar och strukturerar det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor utifrån verksamhetens uppdrag och mål. I tjänsten ingår även att tillaga måltider. Du dokumenterar enligt gällande lagstiftning i verksamhetssystemet Life Care. Du motiverar och aktiverar barnen och ungdomarna med hänsyn till deras speciella behov och funktionsnedsättning.

Kvalifikationer

Du har adekvat utbildning på gymnasienivå. Du är initiativrik, pålitlig och ansvarskännande. Du har förståelse för, och stort intresse av personer med funktionsnedsättning. B-körkort önskvärt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, 75 %
Arbetstid: Schema. Dag, kväll, helg.
Tillträde: 2017-10-01 Slutdatum: 2017-12-31 med ev möjlighet till förlängning
Anställningens längd: 11 dagar - 3 månader

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-18
Referensnummer: A711517

Sök jobbet här

Lön

Månadslön. Individuell lönesättning.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs, Erfarenhet av målgruppen är ett krav, vi lägger dock stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Magnus Hellström, Enhetschef
Telefon: 040-425409
E-post: magnus.hellstrom@vellinge.se