Vikariat Sjuksköterska/Distriktssköterska till kommunal hemsjukvård

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Här arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster tillsammans i team med vårdtagaren i centrum. Vårt arbete genomsyras av ett salutogent förhållningssätt där meningsfullhet, hanterbarhet och begriplighet är centrala nyckelord. Sjuksköterskans uppgifter är att: Ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå. Utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. Arbeta preventivt för att upprätthålla hälsa. Arbeta med dokumentation och avvikelser i Procapita, enligt gällande lagar och föreskrifter. Delegera och handleda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser. Samverka och kommunicera med interna och externa aktörer.

Kvalifikationer

Vi söker nu distriktssköterska/leg. sjuksköterska med erfarenhet inom den kommunala sjukvården. Det är en merit om du har specialistutbildning och förskrivningsrätt. Vår största målgrupp är äldre multisjuka och vårt grundläggande synsätt är att befrämja hälsa och stödja det friska. Vi tror att du är självständig och engagerad, har god samarbetsförmåga, är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar. Vi erbjuder ett varierat och stimulerande arbete med ambitiösa kollegor. Vellinge kommun strävar efter en rökfri arbetsmiljö och rökning är därför inte tillåten under arbetstid. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationer: Distriktssköterska/Leg. sjuksköterska med erfarenhet av kommunal sjukvård. B-körkort

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid, 100% eller enl. överenskommelse
Arbetstid: Schema.
Tillträde: 2018-04-02 Fr o m 180402 eller enligt överenskommelse.
Slutdatum: 2018-12-31 181231 med eventuell möjlighet till förlängning.
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-26
Referensnummer: A745658

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1. Egentligt vikariat

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Samtal från försäljare och bemanningsföretag undanbedes.

Kontaktperson

Pernilla Hedin, Enhetschef HSE
Telefon: 040-425740
E-post: pernilla.hedin@vellinge.se

Facklig representant

Anneli Wallgren, Distriktssköterska
Telefon: 040-425074
E-post: anneli.wallgren@vellinge.se

Läs mer

Här hittar du mer information om vård och omsorg i Vellinge kommun