Vikarie till Herrestorps förskola, skola och fritidshem

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina 34100 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommun med sina 34100 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Du blir verksam i Sveriges bästa skolkommun. Du får arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. En attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt lärarutvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Välkommen på vikariefika! Om du är intresserad av att arbeta som vikarie på Herrestorps förskola, skola och /eller fritidshem- kom på vår vikariefika. Där får du chansen att presentera dig och skriva in dig på vår vikarielista. Vi bjuder på fika! Datum: 10 augusti Tid: kl: 13-14 Plats: Hus C konferensrum på Vattentornsgatan 5, Vellinge. Medtag utdrag ur belastningsregistret som du beställer hos polisen, ett litet porträttfoto och CV/personligt brev. (Tänk på att det tar upp till tre veckor innan du får ditt utdrag ur belastningsregistret.) Anmäl att du kommer till marina.enering@vellinge.se

Kvalifikationer

Som person önskar vi att du är positiv och initiativrik. Det viktigaste är såklart ett intresse för att arbeta med barn och att du kan vara på plats med kort varsel. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt men ej något krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Vi ringer in dig vid behov.
Anställningens längd: Omfattning enligt behov i verksamheten

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-06
Referensnummer: A531911

Sök jobbet här

Lön

Timlön.

Antal tjänster

1. Timanställning vid behov

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vellinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kontaktperson

Marina Enering, Skoladministratör
Telefon: 040-635 42 25
E-post: Marina.enering@vellinge.se

Läs mer

Läs gärna mer om Herrestorp på Vellinge kommuns hemsida