Resurstjänst Södervångskolan

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina 33800 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Du blir verksam i Sveriges bästa skolkommun. Du får arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. En attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt lärarutvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Vill du vara delaktig i att lägga grunden för ett livslångt lärande för eleverna på Södervångskolan? Då önskar vi dig välkommen till oss! För närvarande söker vi resurs/elevassistent på deltid. Vi söker dig som vill arbeta med elever som behöver extra stöd och hjälp i skolan och på fritids. Arbetstiden är förlagd på tre dagar och mest eftermiddagstid.

Kvalifikationer

Kunskap kring och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Du ska också ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och öppen för nya tankar.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, 40 %
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2017-08-23 Vi tillämpar löpande urval så inkom med din ansökan så snart som möjligt.
Slutdatum: 2017-12-20 Anställningens längd: 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2017-06-22
Referensnummer: A693181

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vellinge kommun har en policy om rökfri arbetstid.

Kontaktpersoner

Sofia Henderup Larsson, Rektor
Telefon: 040-425010
E-post: Sofia.HenderupLarsson@vellinge.se
Ellinor Christensson, Administrativ chef
Telefon: 040-425011
E-post: ellinor.christensson@vellinge.se

Läs mer

Länk till Södervångs hemsida