Kock till Södervångskolan

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina 34100 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Du blir verksam i Sveriges bästa skolkommun. Du får arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. En attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt lärarutvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Vill du vara delaktig i att lägga grunden för ett livslångt lärande för eleverna på Södervångskolan? Då önskar vi dig välkommen till oss! Vi arbetar utifrån en positiv förväntan på elever och kollegor och våra värdegrundsord glädje, mod, trovärdighet och omtanke genomsyrar vårt förhållningssätt. För närvarande söker vi en vikarierande kock på deltid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock/kokerska. Vi strävar efter att öka andelen ekologisk och vegetarisk mat lagad från grunden och det är därför viktigt att du har intresse kring detta. Rätt person är serviceinriktad och har god förmåga att samarbeta. Vi vill också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och tycker om barn och ungdomar. För rätt person erbjuds stora möjligheter att självständigt utveckla verksamheten.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, 50% mån, tis och tors
Tillträde: 2018-02-01 Slutdatum: 2019-06-14 Varakighet kan diskuteras.
Anställningens längd: 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-30
Referensnummer: A745302

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs, Pedagogiska erfarenheter är meriterande.

Övrigt

Vi rekryterar löpande så ansök snarast möjligt. Vellinge kommun har en policy om rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Vellinge kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Sofia Henedrup Larsson, Rektor
Telefon: 040-42 50 10
E-post: sofia.henderuplarsson@vellinge.se
Ellinor Christensson, Administrativ chef
Telefon: 040-425011
E-post: ellinor.christensson@vellinge.se

Läs mer

Länk till Södervångs hemsida