Sandeplanskolan söker lärare slöjd (trä- och metall)

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp. Sandeplanskolan är en grundskola för elever i årskurs F-9. På skolan finns det även fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-5. Skolan kännetecknas av ett välkomnande och öppet klimat, en modern lärmiljö, en god samverkan mellan skola och fritidshem samt ett nära samarbete mellan skola och hem. På Sandeplanskolan arbetar vi för att vara en attraktiv verksamhet för såväl elever som personal. Vår vision är att alla, elever som personal, ska utvecklas så långt som möjligt efter sin egen förmåga. Vi månar om att tillgodose utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov både på individ- och verksamhetsnivå. Vi lägger stor vikt vid samarbete och kollegialt lärande och vi arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för detta samarbete. Exempelvis har vi under det senaste läsrået arbetat med att bygga upp en välfungerande teamorganisation. I denna teamorganisation ligger fokus på att skapa förutsättningar för nära samarbete mellan de pedagoger som arbetar i och kring en årskurs. Är du en teamplayer som tycker att vårt arbete låter lika spännande som vi vet att det är? Då vill vi gärna träffa dig!

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Brinner Du för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i såväl undervisningssituationerna som i skoldagen i sin helhet? Vill Du vara en aktiv del i att utveckla undervisningen i slöjd och även arbeta ämnesövergripande i samarbete med övriga lärare? Vill Du arbeta med digitala hjälpmedel som ett viktigt inslag i din undervisning? Vill Du verka för ett gott samarbete mellan skolan och hemmet? Då kanske en tjänst hos oss på Sandeplanskolan är något för Dig! Inför höstterminen 2017 söker vi en engagerad och positiv lärare för undervisning i slöjd med ansvar för trä- och metall, Huvudfokus ligger i dagsläget i årskurserna 6-9. Du kommer att ingå i ett av våra årskursteam, men även ha ett nära samarbete med övriga lärare inom dina ämnen.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är behörig lärare i slöjd och har inriktning mot trä- och metallslöjd. Du har behörighet för åtminstone årskurs 6-9, men vi ser det som meriterande med behörighet även i andra årskurser och ämnen, gärna i idrott. Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Vi ser också att Du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 80-100%
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2017-08-23 Tillträde i samband med läsårsstart 17/18. Provanställning kan komma att tillämpas.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-18
Referensnummer: A696246

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs, Erfarenhet av arbete som lärare i aktuella ämnen och åldersgrupper är meriterande.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Vellinge kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Weste Eriksson, Biträdande rektor
Telefon: 040-425810

Liselotte Johnsson, Rektor
Telefon: 040-425802