Specialpedagog

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Vill du vara delaktig i att lägga grunden för ett livslångt lärande för eleverna på Södervångskolan? Då önskar vi dig välkommen till oss! För närvarande söker vi en specialpedagog. Vi söker dig som vill arbeta med elever som behöver extra stöd och hjälp i sin inlärning. Som specialpedagog har du metoder och idéer för barn som av olika anledningar har behov av stöd. Tjänsten inkluderar arbete både i förskola och skola. Du kommer att arbeta i team med 5 andra specialpedagoger. I skolans elevhälsoteam ingår även kurator, skolsköterska och psykolog. Arbetet utgår från vårt resurscenter Hjärtat. Teamet arbetar varierat med bland annat handledning, kartläggning, en-till-en undervisning, gruppundervisning, förebyggande insatser etc.

Kvalifikationer

Behörig utbildning. Kunskap kring extra anpassningar och åtgärdsprogram etc. Du ska också ha teamorienterad, vara flexibel och öppen för nya tankar.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2018-01-08 Vi tillämpar löpande urval så inkom med din ansökan så snart som möjligt.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-01
Referensnummer: A721912

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vellinge kommun har en policy om rökfri arbetstid.

Kontaktpersoner

Marianne Hemström, Samordnare spec team
E-post: Marianne.Q.Hemstrom@vellinge.se
Sofia Henderup Larsson, Rektor
Telefon: 040-425010
E-post: Sofia.HenderupLarsson@vellinge.se
Ellinor Christensson, Administrativ chef
Telefon: 040-425011
E-post: ellinor.christensson@vellinge.se

Läs mer

Länk till Södervångs hemsida