Ljungenskolan söker kock, specialkost, 50 %, höstterminen 2017

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina 34100 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommun med sina 34100 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Du blir verksam i Sveriges bästa skolkommun. Du får arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. En attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt lärarutvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp. Vellinge kommun har utsetts till Årets Skolkommun både år 2012, 2014, 2015 och 2016 och Ljungenskolan i Höllviken har med sina höga meritvärden varit med och bidragit till detta. Våra 570 elever, från förskoleklass och upp till årskurs 9, är studiemotiverade och har föräldrar som är positiva till utbildning. På skolan finns ca 100 personal som täcker alla verksamheter som finns på en grundskola med förskoleklass, fritidshem och Vellinge kommuns grundsärskola. Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden av färska råvaror utefter säsong. Köket i skolrestaurangen är KRAV-certifierat med två KRAV-märken, vilket innebär att köket använder minst 50 % KRAV-märkta råvaror till matlagningen. Ljungenskolan är Hjärt-skola, vilket betyder att vi har personal som är utbildade instruktörer i Hjärt- och Lungräddning och att samtliga elever och personal får årlig utbildning i HLR. Här kan du läsa mer: www.kris-hjarta.se. Vi har även en hjärtstartare på skolan. Ljungenskolan är Qualiscertifierad via Q-steps kvalitetsgranskningsverktyg. Läs mer om vad det innebär via den här länken: http://www.q-steps.se/skola/. Vi är godkända av Skolinspektionen.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Ljungenskolan i Höllviken ansvarar för Vellinge kommuns grundsärskola med ca 24 elever. Under hösten 2017 ska grundsärskolans lokaler byggas om och hälften av eleverna kommer att vistas i andra lokaler i Falsterbo. Vi behöver därför en kock med goda kunskaper om specialkost för att laga deras mat under terminen. Du kommer att ha nära kontakt med köket på Ljungenskolan, men arbetar självständigt på plats. Vi förväntar oss att du är kunnig om specialkost och mycket noggrann, då det på grundsärskolan finns elever med mycket allvarlig överkänslighet mot vissa livsmedel.

Kvalifikationer

Utbildad kock.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, 50 %
Arbetstid: Dagtid. Förmiddagar..
Tillträde: 2017-08-16 Slutdatum: 2017-12-21 Anställningstiden är avhängig den tid ombyggnationen tar, men vi tror att den tar en termin.
Anställningens längd: 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2017-07-17
Referensnummer: A608144

Sök jobbet här

Lön

Månadslön. Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi rekryterar löpande så ansök snarast möjligt. Vellinge kommun har en policy om rökfri arbetstid.

Kontaktpersoner

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51

Sofie Hardenstedt, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 58 47

Ulrika Burman, Rektor
Telefon: 040-42 58 50

Fackliga representanter

Anita Alptun, Lärare
E-post: anita.a.alptun@vellinge.se
Per Malmsten, Lärare
Mobiltelefon: 0768-984811

Läs mer

Vellinge kommun, Ljungenskolans hemsida