Lärare i tyska på Herrestorpskolan

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Ämneslärare i tyska i åk 6-7. Vi erbjuder ett varierat och stimulerande arbete med ambitiösa och engagerade kollegor och kompetensutveckling. Vi är en 1 till 1 skola och du kommer arbeta med digitala hjälpmedel. Vår lärplattform är V-klass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att använda digitala hjälpmedel i undervisningen. Du är ansvarstagande, ödmjuk och initiativrik. Du har en positiv förväntan på människor och en tilltro till elevens inneboende förmåga till lärande. Du brinner för att anpassa undervisningen så att den tar tillvara varje elevs förmåga till ett lustfyllt, nyfiket lärande. Erfarenhet krävs. Vi tar även gärna emot ansökningar från dig som är nyexaminerad. För dig som inte är behörig, men anser att du har lämpliga kvalifikationer kan det vara aktuellt med en visstidsanställning. Utöver tobakslagens krav om rökfri skola tillämpar vi i Vellinge kommun rökfri arbetstid, varför vi gärna ser att du är ickerökare.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid, 25%
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2017-08-23 Eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-20
Referensnummer: A705259

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi ser fram emot din ansökan där du, förutom redogörelse av relevanta erfarenheter och utbildningar, berättar om dig själv som person och varför du söker just detta jobb. På grund av nuvarande personalsammansättning välkomnar vi särskilt manliga sökande.

Kontaktpersoner

Laila Hedlund, Administrativ chef
Telefon: 040425021
E-post: laila.hedlund@vellinge.se
Tove Thyni, Rektor
Telefon: 040425020
E-post: tove.thyni@vellinge.se

Facklig representant

Karin Scherstein, Lärarförbundet
E-post: karin.scherstein@vellinge.se

Läs mer

Här hittar du Herrestorpskolans hemsida med länkar till Facebook och Instagram