Studiehandledare i polska

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Du blir verksam i Sveriges bästa skolkommun. Du får arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. En attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt lärarutvecklingsprogram. Modersmålsundervisning, studiehandledning och svenska som andra språk i grundskolan är en egen verksamhet, vilken samarbetar nära med grundskolorna och gymnasiet.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Studiehandledare i polska med placering på grundskolor i Vellinge kommun.

Kvalifikationer

Mycket god svenska

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad, 15 timmar/vecka
Arbetstid: Schema. 15 timmar/vecka..
Tillträde: 2017-04-15 Slutdatum: 2017-06-13 Kan eventuellt förlängas till hösten
Anställningens längd: 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-05
Referensnummer: A374281

Sök jobbet här

Lön

Timlön. Timanställd..

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Rekrytering sker löpande. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vellinge kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Kontaktperson

Runa Delbeck , Biträdande verksamhetschef
E-post: runa.d.delbeck@vellinge.se

Läs mer

Läs mer