Herrestorpskolan söker lärare i Svenska/ engelska åk 7-9

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Hos oss i Sveriges bästa skolkommun får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Vi tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram. På Herrestorpskolan leker och lär vi för framtiden! Vårt mål är att; "I åk 9 lämnar våra elever Herrestorpskolan med gedigna kunskaper och en stark tillit till sina inneboende förmågor. De är väl medvetna om sina styrkor och lämnar grundskolan med en stabil och demokratisk värdegrund. De kan fatta medvetna beslut, som är hållbara för dem själva och sin omvärld." Herrestorp är ett populärt område i norra delen av Vellinge tätort. Buss till och från Malmö går 3-4 gånger i timmen. Skolan byggs under 2017-18 ut till en två parallellig skola. Åk 7-9 har precis flyttat in i vår nya fina lokaler. I Vellinge kommun fokuserar vi på att verka för hållbar utveckling och på Herrestorp är vi KRAV-certifierade med mer än 90% ekologiska livsmedel.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Utifrån vår vision och gemensamma målöverenskommelse skapar vi lustfyllda och tillgängliga lärmiljöer där elevernas tankar räknas. Du ansvarar tillsammans med din kollega för undervisningen i svenska och engelsak i åk 7-9. Vi är en 1 till 1 skola och du kommer arbeta med digitala hjälpmedel. Vår lärplattform är V-klass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet att undervisa i en och sv i åk 7-9. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att använda digitala hjälpmedel i undervisningen. Du är ansvarstagande, ödmjuk och initiativrik. Du har en positiv förväntan på människor och en tilltro till elevens inneboende förmåga till lärande. Du är intresserad av utvecklingsabete och brinner för att anpassa undervisningen så att den tar tillvara varje elevs förmåga till ett lustfyllt, nyfiket lärande. Vi vill också att du har förmåga för att skapa förtroende och goda relationer med elever, föräldrar och dina arbetskollegor. Du ska ha lätt för att arbeta självständigt, såväl som i grupp, och bidra till ett gott arbetsklimat.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 100%
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2018-01-08 Eller enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-02
Referensnummer: A305078

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs, Erfarenhet av undervisning är meriterande men vi tar gärna emot ansökan från dig som är nyutexaminerad. Utöver tobakslagens krav om rökfri skolatillämpar vi i Vellinge kommun rökfri arbetstid, varför vi gärna ser att du är ickerökare.

Övrigt

Vi ser fram emot din ansökan där du, förutom redogörelse av relevanta erfarenheter och utbildningar, berättar om dig själv som person och varför du söker just detta jobb. Vi rekryterar löpande så tveka inte att ansöka redan idag!

Kontaktpersoner

Laila Hedlund, Administrativ chef
Telefon: 040-425021

Tove Thyni, Rektor
Telefon: 040-425020

Facklig representant

Karin Scherstein, Lärarförbundet
Telefon: 040-425056

Läs mer

Här hittar du Herrestorpskolans hemsida med länkar till Facebook och Instagram