Driftsingenjör

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Nämnden för gemensam medborgarservice ansvarar för den Tekniska enheten i Vellinge kommun. Inom Tekniska enheten får du möjlighet att utvecklas nära tekniken och verkligheten. Du ingår i ett team om drygt 10 personer som tillsammans arbetar för att bl a planera, projektera och anlägga Vellinge kommuns allmänna gator, torg och parker. Vidare ansvarar Tekniska enheten för områden såsom trafik, gata, park, belysning, vatten- och avlopp samt driften av dessa.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Tekniska enheten i Vellinge kommun söker ytterligare en Driftingenjör. Vi kan erbjuda en trevlig arbetsplats med stimulerande arbetsuppgifter med goda möjligheter till personlig utveckling. Tjänstens huvudsakliga uppgift är kontroll och uppföljning av kommunens drift- och skötselentreprenader för gator, vägar, grönområden, parker och renhållning. Du kommer att ha en mycket tät kontakt med kommunens driftentreprenörer och ett nära samarbete med övriga tekniska enheten, framför allt gatuchef, stadsträdgårdsmästare och vår andra driftingenjör. Andra ansvarsområden är vinterväghållning och uppföljning av grävningar inom kommunen. Du kommer också att hantera inkommande frågor och felanmälningar från allmänheten. En del av arbetet kommer att utföras i fält.

Kvalifikationer

Vi tror att du är utbildad till landskapsingenjör eller liknande, alternativt har inhämtat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du bör ha några års erfarenhet av arbete inom skötselentreprenader, antingen som utförare eller som beställare, och ha kunskaper i entreprenadjuridik. Du har ett stort intresse för det offentliga rummet och att skapa och upprätthålla en attraktiv stadsmiljö. Om du har erfarenhet av att arbeta med upphandlingsfrågor inom Lagen om offentligt upphandling är det meriterande. Vi söker dig som är noggrann, engagerad, strukturerad och lyhörd med god förmåga att kommunicera på ett förtroendegivande sätt. Vidare är du samarbetsinriktad, kvalitets- och resultatmedveten samt är van att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har goda datorkunskaper, uttrycker dig väl i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2018-02-05
Referensnummer: A731003 - Kopia - Kopia (2)

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Max Persson, Tf Avdelningschef
Telefon: 040-42 51 87
E-post: max.persson@vellinge.se