Lärare i förskola/Förskollärare

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina 33800 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Tångvalla förskola är en del av Tångvalla Rektorsområde som omfattar förskola, F-9 samt fritidshem. Förskolan håller till i en nyrenoverad byggnad med stora ljusa lokaler med både rörelserum och ateljé. Barnen, med undantag för de yngsta, äter i vår egen restaurang där vi serverar ekologisk mat. Runt förskolan har vi en härlig utemiljö med öppna ytor och lummig grönska. Då vi månar om lärande, trygghet och kvalitet har vi en hög andel utbildade förskollärare. På nära avstånd har vi naturen och havet, dit vi kan ta oss på våra Christiania cyklar. Tångvalla Rektorsområde är Qualis-certifierat.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare på Tångvalla förskola omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och skapar förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och arbeta aktivt mot diskriminering. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnet som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en inspirerande miljö med tydlighet, struktur och kvalitet. Som förskollärare ansvarar du för att systematiskt och kontinuerligt följa upp och analysera den pedagogiska verksamheten i samarbete med övrig personal. I ditt ansvar ingår att aktivt arbeta för att kvalitén ska vara den bästa och ge barnen högsta möjlighet till utveckling och lärande. Vi erbjuder dig: - En verksamhet där individuell och kollektiv utveckling är högsta prioritet. - Stora möjligheter till kompetensutveckling. - Schemalagd, pedagogisk planeringstid. - Fyra planeringsdagar i form av stängda studiedagar per år. - Fria, pedagogiska luncher till stor del ekologiska. - Bidrag till friskvård och hälsa. - Tillgång till fri träning på rektorsområdets eget gym efter arbetet. - Det senaste inom tekniken, egen I-pad och tillgång till IKT pedagog.

Kvalifikationer

Vi satsar aktivt på hög kvalitet trygghet, utveckling och lärande för barnen. Du är ansvarstagande, strukturerad och initiativrik. Du har en positiv förväntan på människor och en tilltro till barnets inneboende förmåga till lärande. Du är intresserad av utvecklingsarbete och brinner för att ge barnen såväl god omsorg som utbildning i enlighet med läroplanen. Vi vill också att du har förmåga för att skapa förtroende och goda relationer med barn, föräldrar, kollegor och ledning. Du ska ha lätt för att arbeta självständigt, såväl som i grupp, och bidra till ett gott arbetsklimat.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. Enligt schema dagtid, förskolan har öppet 6.30 - 18.00.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-09
Referensnummer: A587889 - Kopia

Sök jobbet här

Lön

Månadslön. Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Kontaktpersoner

Lena Ljunggren, Bitr. förskolechef
Telefon: 040-425585
Mobiltelefon: 0709-915585
E-post: lena.l.ljunggren@vellinge.se
Madlene Renck, Administrativ chef
Telefon: 040-425571
Mobiltelefon: 0709-915571
E-post: madlene.renck@vellinge.se
Louise Erlandsson, Rektor/Förskolechef
Telefon: 040-425570
Mobiltelefon: 0709-915570
E-post: louise.erlandsson@vellinge.se