Sundsgymnasiet söker lärare i idrott & hälsa, matematik och biologi

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Sundsgymnasiet är kommunens gymnasieskola som inrymmer 750 elever fördelade på fem högskoleförberedande gymnasieprogram. Vi är också stolta över att vi blivit utnämnda till riksgymnasium inom golf och ridsport och tar emot elitsatsande elever från hela Sverige. Skolan präglas av en positiv och välkomnande lärmiljö med en välfungerande elevhälsa. Skolan inrymmer också kommunens vuxenutbildning som är en väl integrerade del av verksamheter. Vår vision är att Sundsgymnasiet och Vellinge Lärcenter skall vara en skola där du får vara den du är och utvecklas till den du vill bli. Läs mer om oss på Vellinge.se/Sundsgymnasiet.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha ett kollegialt ansvar att utveckla verksamheten och svara för hög måluppfyllelse och god kvalitet. Vi söker dig som vill arbeta i ett välfungerande arbetslag och tillsammans med dina kollegor skapa den bästa tänkbara utbildningen för våra studiemotiverade och engagerade elever. Vi vill att du ska arbeta i arbetslag och vara en medarbetare som skapar och driver samarbete med högskola och näringsliv i närområdet.

Kvalifikationer

Vi söker lärare som är behöriga i ämnena idrott & hälsa (75%), matematik (50%), biologi (15%) och naturkunskap (15%) på gymnasienivå. Personlig lämplighet där flexibilitet, nytänkande och samarbetsförmåga är av stor betydelse. Du bör vara drivande, innovativ och kunna entusiasmera andra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid, 15-100%
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2017-08-16 Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2017-07-30
Referensnummer: A391465

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

2

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs, Erfarenhet av formativ bedömning i undervisning är önskvärt.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställda i kommunen. Rekrytering sker löpande. Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson

Jonas Frankel, Rektor
Telefon: 040-425601
E-post: jonas.frankel@vellinge.se

Facklig representant

Rosita Andersson Schouenborg, facklig kontaktperson lärarförbundet
Telefon: 040-425655
E-post: Rosita.A.Schouenborg@vellinge.se

Läs mer

Läs mer