Leg. Fysioterapeut/ Leg. sjukgymnast

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en engagerad och ansvarstagande legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från kommunal hemsjukvård och vård- och omsorgsboende. Som leg. fysioterapeut/sjukgymnast i Vellinge kommun arbetar du såväl självständigt som tillsammans med kollegor och övriga yrkesgrupper med att bl.a göra bedömning av aktivitets- och funktionsförmåga. Du kommer dessutom utföra insatser såsom träning och behandling, utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt arbeta preventivt för att upprätthålla god hälsa. I ditt arbete ingår också att handleda och delegera personal samt att dokumentera enligt gällande lagar och föreskrifter, vi använder oss av journalsystemet Procapita

Kvalifikationer

Du är leg. fysioterapeut/sjukgymnast och vi tycker att egenskaper som att vara självständig och ha god samarbetsförmåga är viktiga. Du är positiv och bra på att prioritera och hitta lösningar. God kunskap om hjälpmedel och tidigare erfarenhet från arbete som leg. fysioterapeut/sjukgymnast i kommunal regi är meriterande. Vi förutsätter att du har intresse för äldre personer och ser åldrandet som en naturlig del av livet. Vi erbjuder ett varierat och stimulerande arbete med ambitiösa kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vellinge kommun strävar efter en rökfri arbetsmiljö så rökning är därför inte tillåten under arbetstid. Kommunen håller med arbetskläder. B körkort krävs

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2017-06-01 eller efter överenskommelse
Slutdatum: 2017-08-31 med ev. möjlighet till förlängning
Anställningens längd: 11 dagar - 3 månader

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-25
Referensnummer: A654976

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Karin Gunnarsson, Enhetschef
Telefon: 0406354205
E-post: karin.gunnarsson@vellinge.se

Facklig representant

Jenny Kroon, Leg. sjukgymnast
Telefon: 040-425728
E-post: jenny.kroon@vellinge.se