Undersköterska, sommarvikariat, kommunal hemsjukvård

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Här arbetar sjuksköterskor, fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter tillsammans i team med vårdtagare i centrum. Vi söker nu en eller flera undersköterskor som under sommaren 2017 kan utföra hälso- och sjukvårdsinsatser såsom läkemedelsadministrering, provtagning, katetervård, sårvård mm. Vikariatet inleds med delegeringsutbildning och bredvidgång. Arbetet kommer utföras i nära samarbete med sjuksköterska som är behjälplig med planering, stöd och handledning. I arbetet ingår även vissa adninistrativa och praktiska arbetsuppgifter såsom dokumentation och uppbackning av förråd samt vara behjälplig med kök, tvätt mm

Kvalifikationer

Vi söker nu undersköterska med erfarenhet av provtagning, sårvård, katetervård m.m. Det är en merit om du har erfarenhet av arbete inom hemsjukvård. Vår största målgrupp är äldre multisjuka och vårt grundläggande synsätt är att befrämja hälsa och stödja det friska. Vi tror att du är självständig och engagerad, har god sammarbetsförmåga samt är bra på att prioritera och hitta lösningar. Vi erbjuder ett varierat och stimulerande arbete med trevliga kollegor. B-körkort är ett krav. Vellinge kommun strävar efter en rökfri arbetsmiljö och rökning är därför inte tillåten under arbetstid. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid, 100% eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid. Dagtid, måndag-fredag.
Tillträde: 2017-06-01 2017-06-01 eller enligt överenskommelse.
Slutdatum: 2017-08-31 Tom 2017-08-31 eller enligt övernskommelse.
Anställningens längd: 11 dagar - 3 månader

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-30
Referensnummer: A649274

Sök jobbet här

Lön

Timlön.

Antal tjänster

1. Kan bli aktuellt med fler anställningar

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Schema

Dagtid, schema enligt överenskommelse

Ersättning

Lön enligt överenskommelse

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Pernilla Hedin, Enhetschef HSE
Telefon: 040-425740
E-post: pernilla.hedin@vellinge.se
Gunilla Liljegren, Enhetschef HSE
Telefon: 040-425115
E-post: gunilla.lijegren@vellinge.se