Korttidsfamilj

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Vi söker en korttidsfamilj till en pojke född 02 som har ett stort intresse att spela dataspel. Struktur och tydliggörande är viktiga hjälpmedel i pojkens vardag. Målet med insatsen är att pojken ska erbjudas miljöombyte och rekreation och dels att anhöriga därigenom kan beredas avlösning i omvårdnadsarbetet. Som korttidsfamilj tar ni emot pojken i ert hem en helg per månad.

Kvalifikationer

Ingen speciell utbildning krävs. Erfarenhet av barn med särskilda behov är önskvärt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Schema. En helg per månad.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-30
Referensnummer: A712465

Sök jobbet här

Lön

Att vara korttidsfamilj är ett arvoderat uppdrag, vi följer SKLs riktlinjer gällandes ersättning..

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Ersättning

Ersättning Enligt avtal.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Magnus Hellström, Enhetschef
Telefon: 040-425409
E-post: magnus.hellstrom@vellinge.se