Ljungenskolan söker lärare i fritidshem/fritidspedagog

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Vi söker utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog till Ljungenskolans fritidshem. Du kommer att arbeta i ett lärteam kring en årskurs elever och samverka under skoltid men naturligtvis även arbeta på fritids före och efter skolan. Öppning och stängning på fritids ingår i tjänsten. Vi vill att du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du samarbetar väl med alla yrkeskategorier som finns på en skola. Du är bekväm med digitala lärverktyg. Vi arbetar med ASL bland de yngre eleverna och med Bedömning för lärande i samtliga årskurser. Du är drivande i det systematiska kvalitetsarbetet på fritidshem.

Kvalifikationer

Utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2018-01-08 Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-03
Referensnummer: A722634

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Sofie Hardenstedt, Biträdande rektor
Telefon: 040-425847
E-post: sofie.hardenstedt@vellinge.se
Ulrika Burman, Rektor
Telefon: 040-425850
E-post: ulrika.burman@vellinge.se
Heidi Elving, Adm. chef
Telefon: 040-425851
E-post: heidi.elving@vellinge.se