Specialpedagog

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Du blir verksam i Sveriges bästa skolkommun. Du får arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. En attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt lärarutvecklingsprogram.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Specialpedagogen handleder och arbetar konsultativt mot pedagoger och vårdnadshavare i ärenden på organisation-, grupp- och individnivå till fristående förskolor. Specialpedagogen ger verksamhetsstöd via observationer, handledning till arbetslag, fortbildning till pedagoger och är ett stöd vid ansökan om tilläggsbelopp. Organisatoriskt tillhör tjänsten Vellinge kommuns centrala elevhälsa, som består av 4 specialpedagoger, 4 psykologer, 6 kuratorer, 8 skolsköterskor och 6 studie- och yrkesvägledare.

Kvalifikationer

Specialpedagogsexamen Vi söker dig som har kunskaper och erfarenheter inom bland annat neuropsykiatriska funktionshinder och dess pedagogiska konsekvenser. Du måste ha en positiv syn på det inkluderande arbetssättet i förskolan. Din samarbetsförmåga är god och du tycker om att arbeta med andra människor. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du är självgående och kan själv strukturera angreppssätt och driva arbetet framåt. B-körkort och egen bil är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-03
Referensnummer: A602666 - Kopia

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Kristina Stern, Verksamhetschef Elevhälsan
Telefon: 040-42 59 97

Läs mer

Läs mer om Vellinge