Registrator

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vellinge kommun arbetar aktivt med framtids- och utvecklingsfrågor. Kommunfullmäktige har antagit en digital agenda i enlighet med de krav som ställs nationellt och globalt för att öka tillgängligheten och höja servicegraden. Vellinge kommun arbetar aktivt med att stärka sitt varumärke och sin attraktivitet som arbetsgivare.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Miljö- och byggnadsavdelningen söker en registrator för tillsvidareanställning. Tjänsten innebär ansvar för registrering av ärenden, eftersökningar och utlämnande av allmänna handlingar i ärendehanteringssystemen EDP Miljö- och ByggReda och W3D3. I tjänsten kommer även systemförvaltarrollen för miljö- och byggnadsavdelningens kommande ärendehanteringssystem, EDP Vision, att ingå. Som avdelningens registrator har du en central roll för digitala arbetsflöden och dokumenthantering. Du kommer förstärka avdelningens administrativa funktion och driva digitaliseringsprocessen framåt med din kompetens i gränsöverskridande IT-projekt. Du kommer att ha en back-upfunktion till det övriga administrativa teamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Utbildning inom arkiv och registratur är meriterande. Du får gärna ha erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem och arbete i offentlig förvaltning, företrädesvis kommunal verksamhet. Det är en fördel om du tidigare arbetat i EDP Miljö- och ByggReda, och även i W3D3. Du har kunskap om lagstiftning som styr registratorns arbete, som offentlighets- och sekretesslagen, tryckfrihetsförordningen och personuppgiftslagen. Vi söker dig som har god datavana och erfarenhet från digitaliseringsprocesser är meriterande. Som person är du mycket serviceinriktad, noggrann, driven och självgående. Myndighetsutövning bygger på god kommunikation, ett gott bemötande och service och därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst. Arbetet innebär kontakter både internt som externt, så vi tror du har god samarbetsförmåga. Rollen kräver även en mycket god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift. För rekryteringen tillämpar vi löpande urval och kommer kalla till intervju under ansökningstiden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 100 %
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-13
Referensnummer: A704355

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Emma Gordh, Bygglovschef
Telefon: 040-635 47 67
E-post: emma.gordh@vellinge.se