Vikarie i förskolan

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina 33500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi kan skryta med några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje Södervångsområdet ligger i södra utkanten av Vellinge tätort. På Södervångs nybyggda (2008)förskola går ca 80 barn uppdelade på två flyglar: Bergakungen och Trollflöjten. Inom samma område ligger Södervångskolan - en F-16 skola med ca 530 elever. Södervång har ett gott renommé och stämningen upplevs som positiv och välkomnande av både personal, barn och besökare. Vår målsättning är att lägga grunden till ett livslångt lärande. Den "röda tråden" börjar hos oss för att sedan fortsätta till förskoleklassen och vidare i grundskolan. Barnen ska lämna oss trygga i sin förvissning om sin egen kapacitet, både socialt och kunskapsmässigt. Vi arbetar med språkutveckling och matematikförståelse, färger och former och motorisk inlärning och musik. Vi har samma tema inom alla områden för att kunna ge barnen helhetssynen eller den "röda tråden" i den styrda pedagogiska verksamheten. Den fria leken lägger vi stor vikt vid, då leken är grunden till all inlärning. Pedagogens roll är viktig när det gäller vidareutveckling av leken.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Välkommen på vikariefika den 22 augusti kl:13-14 på Södervångs förskola i Vellinge. Vill du tillhöra Södervångs glada gäng? Vi behöver vikarier till vår förskola. Om du är intresserad av att arbeta som vikarie på Södervångs förskola- kom på vår vikariefika den 22 augusti kl:13-14. Där får du, förutom fika och chansen att presentera dig, träffa biträdande förskolechef, Monica Ekholm och vår vikariesamordnare. Anmäl att du kommer till Manja.I.Nyqvist@vellinge.se. Medtag cv, personligt brev och utdrag ur belastningsregistret.

Kvalifikationer

Som person önskar vi att du är positiv och initiativrik. Det viktigaste är såklart ett intresse för att arbeta med barn. Ingen erfarenhet krävs. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt men ej något krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Dagtid.
Anställningens längd: Omfattning enligt behov i verksamheten

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-21
Referensnummer: A706372

Sök jobbet här

Lön

Timlön.

Antal tjänster

1. Timanställning vid behov

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vellinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kontaktperson

Monica Ekholm, Biträdande rektor
Telefon: 040-425690
E-post: Monica.Ekholm@vellinge.se

Läs mer

Läs gärna mer om Södervångs förskola på Vellinge kommuns hemsida