Herrestorpskolan söker lärare i årskurs F-3

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! I Vellinge kommun genomsyras organisationen och målen för verksamheten av synsättet att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Vi tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram. Herrestorpskolan är Qualis-certifierad och ligger i ett populärt område i norra delen av Vellinge tätort. Buss till och från Malmö går 3-4 gånger i timmen. Skolan byggs under 2017-18 ut till en två parallellig skola. Till hösten flyttar delar av verksamheten in i vår nya fina lokaler och vi har nära till olika lekplatser och naturområden. I Vellinge kommun fokuserar vi på att verka för hållbar utveckling och på Herrestorp är vi KRAV-certifierade med mer än 90% ekologiska livsmedel.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Vår uppskattade lärare i förskoleklass har fått nytt spännande uppdrag som förstelärare, så nu söker vi dig som tillsammans med våra elever vill fortsätta utforska världen genom deras ögon. I samarbete med arbetslagets specialpedagog skapar vi lustfyllda och tillgängliga lärmiljöer där elevernas tankar räknas. Du ansvarar för undervisningen i förskoleklass och följer eleverna upp till åk 1-3. Vi är en 1 till 1 skola och du kommer arbeta med digitala hjälpmedel. Vår lärplattform är V-klass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet att arbeta i årskurs F-3 alternativt är förskollärare. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att använda digitala hjälpmedel i undervisningen. Behörighet i engelska och musik är meriterande. Du är ansvarstagande, ödmjuk och initiativrik. Du har en positiv förväntan på människor och en tilltro till elevens inneboende förmåga till lärande. Du är intresserad av utvecklingsabete och brinner för att anpassa undervisningen så att den tar tillvara varje elevs förmåga till ett lustfyllt, nyfiket lärande. Vi vill också att du har förmåga för att skapa förtroende och goda relationer med elever, föräldrar och dina arbetskollegor. Du ska ha lätt för att arbeta självständigt, såväl som i grupp, och bidra till ett gott arbetsklimat.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid, 100%
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2017-08-15 Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-07-31
Referensnummer: A305078

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs, Erfarenhet av undervisning är meriterande men vi tar gärna emot ansökan från dig som är nyutexaminerad. Utöver tobakslagens krav om rökfri skolatillämpar vi i Vellinge kommun rökfri arbetstid, varför vi gärna ser att du är ickerökare.

Övrigt

Vi ser fram emot din ansökan där du, förutom redogörelse av relevanta erfarenheter och utbildningar, berättar om dig själv som person och varför du söker just detta jobb. På grund av nuvarande personalsammansättning välkomnar vi särskilt manliga sökande.

Kontaktpersoner

Laila Hedlund, Administrativ chef
Telefon: 040-425021

Tove Thyni, Rektor
Telefon: 040-425020

Facklig representant

Karin Scherstein, Lärarförbundet
Telefon: 040-425056

Läs mer

Här hittar du Herrestorpskolans hemsida med länkar till Facebook och Instagram