Logga in

Här hittar du inloggningar till våra elektroniska tjänster. Inloggningarna nedan omfattas inte av det utgivningsbevis som Vellinge.se omfattas av.

Grundskolornas och Sundsgymnasiets lärportal, Vklass

Inloggning för elever och personal

Du som är elev eller pedagog i den kommunala grundskolan eller på Sundsgymnasiet har single-sign-on för att komma åt Vklass. Kör du Internet Explorer på en dator som hör till kommunens nät ska du komma in direkt i Vklass utan att behöva ange några inloggningsuppgifter via denna länk. Om du ombeds ange något lösenord ska du ange samma användarnamn och lösenord som du använder för att logga in på kommunens datorer.

Inloggning till Vklass för elever och personal

Inloggning för vårdnadshavare

Du som är vårdnadshavare till elev i den kommunala grundskolan eller på Sundsgymnasiet loggar in via länken "Logga in i Vklass som vårdnadshavare" nedan för att komma åt lärportalen. Inloggningsuppgifter till Vklass får du från skolan.

Logga in i Vklass som vårdnadshavare

Har du inte redan en inloggning till Vklass kan du som vårdnadshavare kontakta skolan om detta.

E-tjänster

Vellinge kommun har en e-tjänsteportal där du som medborgare kan sköta en del ärenden som du har med kommunen, t.ex. uppdatera din vattenmätarställning, söka till kulturskolan och ansöka om serveringstillstånd. Du kan logga in med e-legitimation för att följa dina pågående ärenden.

Vellinge kommuns e-tjänsteportal

E-barnomsorgen

E-barnomsorgen ligger fortfarande i en separat portal. Via e-barnomsorgen kan du som vårdnadshavare ansöka om plats till ditt/dina barn i den kommunal förskola. Du kan också ändra schema, inkomstuppgifter och säga upp plats i den kommunala förskolan.

För att ansöka om plats i fristående förskola, vänd dig direkt till förskolan.

E-barnomsorgen i Vellinge kommun

Medarbetare i Vellinge kommun

Direct Access - jobba på distans

Om du som medarbetare i Vellinge kommun använder din arbetsdator utanför kommunens nät ska du normalt nå de flesta av våra verksamhetssystem precis som på jobbet.

Webmail

Om du behöver komma åt din e-post via internet använder du adressen https://webmail.vellinge.se.

Entreprenörer i Vellinge kommun

Du som är entreprenör och behöver komma åt exempelvis Procapita, utförarportalen, VA-system eller andra interna system loggar in via http://citrix.vellinge.se med tvåfaktorsautenticering se guiden för tvåfaktorsautenticering (PDF-dokument, 1,5 MB) för mer info om hur detta går till.

E-legitimation

På e-legitimation.se kan du läsa mer om vad en e-legitimation är, vad du kan använda den till och hur du skaffar dig en.

E-legitimation