Besök oss i kommunhuset den 9 maj

Den 9 maj kl. 11-15 arrangeras Öppet hus på kommunhuset i Vellinge. Tidigare år har vi haft runt 400 besökare som sett sig om i kommunhuset, ställt frågor och kommit med idéer.

På Öppet hus träffar du verksamheter från alla kommunens avdelningar. Från utbildningsavdelningen finns skolkök på plats. Omsorgsavdelningen representeras av bland annat ungdomscentralen och etableringsenheten. Och från samhällbyggnadsavdelningen träffar ni miljöenheten och vatten- & avfallsenheten. Som vanligt har samhällsbyggnadsavdelningen också en utställning som ger dig en bild av vilka byggprojekt som är på gång runt om i kommunen.
Räddningstjänsten, Farligt avfall-bilen och polis parkerar utanför kommunhuset och bjuder in till samtal tillsammans med trygghetsvärdarna. Naturum och Falsterbo Strandbad finns på plats med skaparverkstad för barnen, och Vellinge kommuns prisbelönta skolkockar bjuder på en matbit. Passa också på att ta ett par steg över till Kulturskolan som har Öppet hus samma dag.
Publicerad:
10 mars, 2020