Invigning av sagolekplats i Vellinge den 12 januari

Den 12 januari invigs sagolekplatsen på Campusområdet i Vellinge. Sagolekplatsen ska med sin närhet till biblioteket locka barnen till att efter sagostunden leva ut sina fantasier i leken.

-Jag tror att barnen kommer älska sagotemat och de härliga naturmaterialen. Det blir nu möjligt att kombinera sitt besök på badhuset Vanningen eller biblioteket med en rolig upplevelse i den fina sagolekplatsen. Jag är övertygad om att det kommer bli en omtyckt och välbesökt plats. Läget är centralt och lättillgängligt inte minst för sitt kollektivtrafiknära läge och området kommer fortsätta utvecklas under kommande år med bostäder och mer service, säger Carina Wutzler, kommunstyrelsens ordförande.

Sagolekplatsen ligger på Campusområdet i Vellinge, mellan kommunhuset och biblioteket. Välkommen att delta på invigningen under festliga former mellan klockan 11.00-13.00.

Program

Publicerad:
8 januari, 2019